Nainen

Hengähdä hetkinen ylellisellä Ehjäksi -retriitillä!

Energiaa, voimaantumista, latautumista ja rentoutumista vaatimusten, velvollisuuksien ja huolehtimisen sijaan kartanon hellässä huomassa

Olet  Nainen...

.

Noudatat päivittäin lukemattomia aikatauluja, to-do -listoja ja vain hädin tuskin selviydyt arjen keskellä kaikesta, mistä sinun oletetaan selviävän. 


Arjen taakka on syönyt sinusta kaikki mehut. Ylivastuullisena huolehdit kaikista muista, puolisosta, perheenjäsenistä ja työkavereista. Sinä vastaanotat muiden vaatimukset, täytät muiden odotukset ja katsot velvollisuudeksesi tehdä kaikkesi näiden eteen. 

 

Et ehkä ole edes pysähtynyt huomaamaan, kuinka väsynyt ja uupunut oletkaan tähän kaikkeen. Et ehkä ole havainnut sitäkään, kuinka olet hukannut yhteyden omaan itseesi. Kun joku hetki katsot peilistä, et edes tunnista, kuka sieltä peilistä katsoo sinua. 

 

Samanaikaisesti kaipaat omaa itseäsi, omaa aikaa.


Sitä, kuka pohjimmiltasi olet, mitä ajattelet tai mitä tunnet. Sitä, että voisit olla oman elämäsi valtiatar. Sitä, että sinulla olisi aikaa vain itsellesi. Aikaa pysähtyä, hengähtää, levätä. Aikaa ennen kaikkea tutustua itseesi. Siihen, kuka sinä olet ja olet syntyjään ollut.

Sinä kaunis, sydämellinen, ihastuttava nainen.

Hengähtämiseen on nyt ainutkertainen mahdollisuus 2. - 4.9.2022

Historiallisesti viehättävä vanha sukutila, Tuomiston Kartano,  energeettisesti lataavan Rautaveden rantamaisemissa antaa ylelliset, taianomaiset puitteet sisällöllisesti voimaannuttavalle ja uudistavalle Ehjäksi- retriitille.


Retriittikeskus ohjelmineen antaa sinulle juuri sen mitä kaipaat tässä hetkessä. Energiaa, voimaantumista, latautumista. Lepäämistä, rentoutumista, omaa aikaa. Yhteyttä ennen kaikkea itseen, mutta myös toisiin kaltaisiisi naisiin. 

Voimauttava ohjelma

Lempeät yhteiset voimauttavat hetket, joita vietämme mm. kartanon tunnelmallisessa joogasalissa ja lumoavassa olohuoneessa, saavat sinut tutustumaan omaan itseesi. Keholliset harjoitukset ja energiahoito täyttävät sinut rakkaudella ja lempeydellä tulevia aikoja varten.

Ravintorikas, puhdas ruoka

Kartanon emäntä ravitsee sinut terveellisillä, ravintorikkailla ja maukkailla kasvispohjaisilla lähiruuilla aamusta iltaan. 

Lempeät löylyt

Kartanon vanha sauna luonnonmukaisten Frantsilan eteeristen öljyjen kera lämmittää ja rentouttaa kehosi yhdessä höyryävän lämpimän Drop-ulkoaltaan kanssa. 

Pehmeät unet

Kartanolla olet kuin prinsessa. Nukut ihastuttavissa makuutiloissa prinsessaverhojen ympäröimänä, seinille maalattujen keijujen saattaessa sinut lempeästi höyhensaarille.

Viikonloppu eheyttää sinut takaisin ehjäksi, juuri siksi, joksi olet alun perin syntynytkin, mutta minkä olet hukannut matkan varrella arjen pyörityksessä. Tai ehkä olet rikkoontunut kaikkien paineiden ja vaatimusten alla tai mahdollisten ikävien tapahtumien seurauksena.”

Löydä oma voimasi takaisin

Nyt on sinun vuorosi nousta jälleen omaan voimaasi ja ottaa pieni askel suurine vaikutuksineen itsellesi. Tämä on kuin antaisit itsellesi joululahjan. Pakettia avatessasi et ehkä tiedä, mitä sieltä paketista tulet saamaan, mutta kutkuttavana odotat yllätystäsi. Ja kun lopulta olet paketin saanut avattua, et voi muuta kuin ihastella, kuinka lahjanantaja onkaan osannut ajatella juuri sinun tarpeita ja sitä, mitä sinä haluat tällä hetkellä.

lupauksemme sinulle

Tämän lupauksen me Ehjäksi -retriitin tekijät annamme sinulle. Ilmoittautuessasi et ehkä tiedä, mitä kaikkea sieltä paketista sinulle tuleekaan, mutta olemme aivan varmoja siitä, että viikonlopun jälkeen olet iloisesti yllättynyt: ”Tämä oli juuri sitä, mitä minä tässä hetkessä tarvitsin”.

Olen...
Mari Sarajärvi

Olen Mari ja toinen Ehjäksi -retriitin ohjaajista. Minun matkani omaan itseeni on alkanut vuonna 2011 avioeron ja myöhemmin työuupumuksen ja sairastumisen myötä. Olin rikki sekä sisältä- että ulkoapäin. Eheytyminen tapahtui pikkuhiljaa löydettyäni sopivat menetelmät coachingin ja positiivisen psykologian parista. Sisältäni löytyi herkkä ja intuitiivinen, luova nainen, jonka missiona on auttaa muita naisia eheytymään, löytämään oma itsensä ja rakentamaan omasta elämästään juuri sellainen kuin itse sen haluaa olevan. Valmentajana minua on sanottu lämminhenkiseksi, sydämelliseksi ja helposti lähestyttäväksi, joka hyväksyvästi ja sallivasti antaa oivallusten syntyä.

 

Mari Sarajärvi

Mielen Majatalon emäntä, valmentaja, kouluttaja, LCAF Certified Coach, Positive Psychology Practitioner, NLP - Master Practitioner, skeemaohjaaja, rentoutusohjaaja, lakimies


Olen...
Henna Peltonen

Olen Henna ja toinen Ehjäksi -retriitin ohjaajista. Minun tieni omaan itseeni on kulkenut julkisuusmyllytyksen ja omien haavojen paikkaamisen jäljiltä viimeisten vuosien aikana kohti henkisesti vahvaa ja samalla energeettisesti herkkää Reiki-hoitajaa. Koen vahvasti, että maailmankaikkeudessa on myös muuta kuin se mitä aisteillamme näemme ja kuulemme. Jokainen meistä on upea luomakunnan antama lahja ja jokaiselta löytyy sisältään syvällinen kauneus ja aitous, kun sen uskaltaa paljastaa. Minun missioni on auttaa naisia löytämään oma sisäinen kauneutensa ja eheytymään naisena omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Tällä retriitillä ohjaan mm. kehoharjoituksia sekä annan reikihoitoa halukkaille osallistujille. 

 

Henna Peltonen

Reikihoitaja (I ja II), Miss Eloweena -tuottaja, fitnessurheilija, tanssija, personal trainerRetriitin alustava ohjelma

Perjantai 2.9.2022 


16.00

Saapuminen Tuomiston Kartanolle & majoittuminen

17.00

Matka omaan itseesi alkaa, osa 1

19.30

Illallinen on katettu

21.30

Rentoutta etsimässä illan päätteeksi

22.00

Höyhensaaren kutsu


"

Lauantai 3.9.2022


8.30

Lempeä aamuherätys

9.30

Aamupala tuoksuu

10.30

Matka omaan itseesi jatkuu, osa 2

13.30

Lounasaika

15.00

Matka omaan itseesi jatkuu, osa 3

17.00

Saunan löylyt, öljyt ja ulkoallas

19.00

Illallinen on katettu

21.30

Illan rentoutus 

22.00

Höyhensaaren kutsu

 

22.0                                 Höyhensaarille

"

Sunnuntai 4.9.2022


8.30

Lempeä aamuherätys

9.30

Matka omaan itseesi, osa 4

11.30

Sunnuntain brunssi

Vapaa- aikaa

15.00

Turvallista kotimatkaa


Oikeudet ohjelmasisällön/aikataulun muutoksiin pidätetään järjestäjille. Jokaisen valmennusosion päätteeksi on myös vapaa-aikaa 

Ehjäksi -retriitin osallistumismaksu on 

540 €

Hintaan sisältyy Ehjäksi -retriitin ohjelma sekä 1 kpl energiahoitoa/osallistuja, majoittuminen Kartanolla 2-4 hh:n majoitustiloissa (ei liinavaatteita), ohjelman mukaiset ruokailut, sauna Frantsilan eteeristen öljyjen ja Drop -ulkoaltaan kera lauantaina ja Kartanon yhteisten tilojen käyttö.

 

Varauksen yhteydessä maksat varausmaksun 100 €. Loppulaskun saat sähköpostiisi ja se tulee olla maksettuna viimeistään 31.8.2022. Loppulaskun osuuden voit maksaa myös erissä, kuitenkin niin, että maksu on kokonaisuudessaan maksettuna 31.8.2022.

 

Paikkoja on rajoitetusti, vähintään 10 ja enintään 20 paikkaa

Kyllä, haluan ehdottomasti mukaan tapahtumaan

Tuomiston Kartano 

Ylellisiä hetkiä tunnelmallisesti sisustetussa vanhassa kartanossa

Yön taikaa 

Kartanon taika ei lopu yölläkään, siitä huolehtivat paikan keijut ja prinsessatunnelmaiset nukkumatilat

Drop -ulkoallas 

Anna kehosi rentoutua miellyttävän vanhan saunan ja tuoksuvien Frantsilan öljyjen lisäksi lempeässä ulkoaltaassa

Hetki rentoutumiselle

Kartanon upeat tilat antavat sinulle mahdollisuuden päästää irti ja ottaa aikaa vain itsellesi

Ehjäksi -retriitin tarkemmat yksityiskohdat

Ohjelma

Retriitissä käytettävät menetelmät pohjautuvat tutkittuihin coaching-menetelmiin, positiiviseen psykologiaan sekä rentoutus- ja kehonhoitotekniikoihin. Ohjaajilla on menetelmien käyttämiseen liittyvä asianmukainen koulutus ja syvä perehtyneisyys. Energiahoito toteutetaan koulutetun Reiki-hoitajan toimesta ja sen kesto on n. 20 min/osallistuja. Kaikki harjoitukset tehdään luottamuksen ilmapiirissä, jossa arvostetaan yksityisyyttä. 


Tuomiston Kartano

Kartanon juuret ulottuvat aina 1500 -luvulle. Se sijaitsee luonnonkauniin Rautaveden kansallismaisemissa korkealla mäen päällä vanhoine omenapuutarhoineen. Kartano kutsuu hurmaavana retriittikeskuksena osallistujia voimaantumaan taianomaiseen tunnelmaan ja hemmottelevaan huolenpitoon unohtumattomien elämysten äärelle.

 

Tuomiston kartano sijaitsee osoitteessa Riippiläntie 32, Karkku noin 7 kilometrin päässä Tampere -Pori -valtatiestä. Karkun juna-asema on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä ja sekä Tampereen että Porin suunnalta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla hurautat Tampereelta n. puolessa tunnissa paikan päälle. 

 

Tuomiston Kartanosta lisätietoja www.tuomistonkartano.fi

 

 

Majoittuminen

Majoitut muiden osallistujien kanssa yksilöllisiin 2 – 4 hengen henkeäsalpaavan kauniisiin makuutiloihin, joissa yksityisyys on järjestetty ja sänkyinä toimivat normaalia leveämmät sängyt. Ota omat liinavaatteet mukaasi tai vuokraa liinavaatesetti Kartanolta (20 €/hlö).

 

Ruokailu

Retriittiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Ruuan valmistaa Kartanon emäntä. Ruoka on sekä kehoa että mieltä hoitavaa maukasta kasvisruokaa. Kartano tuottaa kasvikset omassa keittiöpuutarhassa ja ateriat ovat pitkälti luomua.. Kaikki ruoka on laktoositonta. Ilmoita ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä tai ota yhteyttä mari@marisarajarvi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Muiden ruokarajoitteiden mukaan laadittujen ruokien osalta Kartano veloittaa lisämaksun 10 €/pv/hlö.


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. 

 

Mikäli joudut kuitenkin peruuttamaan osallistumisen, on peruutus tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen mari@marisarajarvi.fi

Mikäli peruutus tapahtuu vähintään 30 pv ennen tapahtumaa, pidätämme varausmaksun 100 € peruutuskuluna. Jos peruutus tapahtuu alle 30 pv ennen retriitin alkua, veloitamme koko retriitin hinnan tai voit halutessasi luovuttaa paikan toiselle osallistujalle ilman lisäkustannusta sopimalla asiasta järjestäjän kanssa. 

 

Retriitinjärjestäjällä on oikeus perua tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä 10 ei toteudu tai  ylivoimaisen esteen sattuessa ja tällöin maksetut varausmaksut peruutetaan täysimääräisesti. Jos retriitti peruuntuu esim. mahdollisten koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, palautetaan maksetut varausmaksut täysimääräisesti.

 

Retriitinjärjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan tältä osin. 


Kaikki tämän sivun kuvat tekijänoikeus Tuomiston Kartano, paitsi kuvat, joihin kuvaaja on erikseen merkitty 

Kyllä, haluan ehdottomasti mukaan tapahtumaan

© 2023, Mielen Majatalo    I       I  Tietosuojaseloste